ADVIES & PROFESSIONALISERING

Specialistische kennis in huis halen

Het kan voorkomen dat jouw organisatie behoefte heeft aan kennis en expertise die niet in huis is. Op dit soort momenten ben ik jouw expertise partner en voorzie ik in analyse, advies en indien gewenst uitvoer. Ik ben gespecialiseerd in HR-professionalisering, organisatieverandering, talentmanagement en leiderschapsontwikkeling.

Mijn expertisegebieden

  • HR-professionalisering: Jouw bedrijf wil de volgende stap zetten met de HR-afdeling? De basis van de HR-afdeling dient op orde te zijn? HR-processen kunnen beter op elkaar of bij de eindgebruikers aansluiten? Bij verschillende opdrachtgevers heb ik mogen bijdragen aan de opbouw en professionalisering van de HR-afdelingen.
  • Organisatieverandering: De organisatie groeit of wil voldoen aan een andere klantvraag? Er is sprake van een reorganisatie? Ik begeleid dit proces van begin tot eind. Samen kijken we naar de inhoud van een sociaal plan, de effecten op jouw organisatie en de vormen van communicatie. Duidelijkheid en transparantie staan voorop.
  • Talentmanagement: Wil jij jouw talentvolle medewerkers vasthouden? Wil jouw organisatie talent de ruimte geven om te groeien (en hierdoor als bedrijf groeien)? Een heldere visie op talentmanagement is hierbij de sleutel tot succes. Is er reeds een programma aanwezig, dan kijken we met elkaar hoe hier de volgende stap in te zetten is. Heb jij juist behoefte aan een programma? Met mijn ervaring in teamontwikkeling, de kennis van talentprogramma’s en de begeleiding van talentvolle medewerkers breng ik deze expertise in jouw organisatie.
  • Leiderschapsontwikkeling: De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit, dit heeft effect op bedrijfsvoering en daarmee de manier waarop leiders in organisaties staan. Wat is de rol van leiders in jouw organisatie? Waar wil je in de toekomst naar toe? Wat is hiervoor nodig? Na een analyse vormen we een traject waarin de aandacht uitgaat naar ontwikkeling van de leiders in jouw organisatie.

Hoe werk ik samen?

Na een eerste kennismaking verkennen we de opdracht met elkaar en stellen we een contract op. Hierin maken we afspraken over onder andere duur, werkwijze en het gewenste eindresultaat. Tijdens de opdracht hebben we verschillende momenten waarin we samen kijken of we nog de juiste weg volgen. Hebben we De Rand nog in zicht? Tegen het eind van de opdracht evalueren we, maken we eventuele vervolgafspraken en vieren natuurlijk successen!

Waar wacht je nog op? Samen De Rand opzoeken en genieten van het uitzicht? Neem contact op!