TEAMONTWIKKELING

Teamontwikkeling

Iedereen die werkt, heeft te maken met anderen. We werken immers samen, in teams of hebben een netwerk om ons heen. Dit werken in teams vraagt om aandacht en continue ontwikkeling. Wanneer jij behoefte hebt om te werken aan de groepsdynamiek in jouw team, of klaar bent om de volgende stap te zetten met het team, dan is De Rand de juiste partij om een samenwerking mee aan te gaan. De Rand biedt teambuilding aan en is beschikbaar voor maatwerk- en uitgebreidere trajecten. Door de samenwerking met andere partijen is een deskundig netwerk altijd beschikbaar.

Teambuilding

Werken in teams, in bijna iedere organisatie werken we samen met anderen. Dit is meestal fantastisch, soms vermoeiend en vraagt altijd om aandacht. Teambuilding is niets anders dan met elkaar werken aan de onderlinge samenwerking, met als doel deze samenwerking te verbeteren. Het programma van De Rand richt zich op de natuurlijke rol die wij automatisch aannemen in teams. Tijdens de teambuilding leer je deze rol van jezelf en anderen kennen, welke kwaliteiten hierin zitten en hoe je deze kunt teruggeven aan anderen. Wederzijds begrip, aandacht voor elkaar en plezier staan voorop in teambuilding van De Rand.

Mijn ervaring als trainer

Sinds ik als klein jongetje naar de buitenschoolse opvang ging, was ik degene die de groep op sleeptouw nam, organiseerde en de anderen in beweging kreeg. Dit is tot op de dag van vandaag niet anders en komt op verschillende manieren terug in mijn werk en privéleven.

  • Binnen het Customer Support Center van IKEA was ik verantwoordelijk voor trainingen binnen teamontwikkeling (verschillende vormen), feedback en value based recruitment. De trainingen richtten zich op teams, leidinggevenden en managementteams. Ik ben in staat om mij te richten op verschillende doelgroepen en sluit aan bij de behoefte van de (interne) klant.
  • Door mijn ervaring als volleybaltrainer ben ik in staat om medewerkers vaardigheden bij te brengen. Hierin staat een enthousiasmerende en positieve houding voorop. Dit vertaalt zich terug in teambuilding.
  • Als leider bij Scouting heb ik jarenlange ervaring in het versterken van samenwerking tussen teams (patrouilles en de gehele speltak). Dit altijd op een manier waarin actie, plezier en respect voorop staan. Als groepsbegeleider heb ik de onderlinge samenwerking tussen de vrijwilligers kunnen versterken.

Zin om met jouw team De Rand op te zoeken? Neem contact op!