Mijn diensten

Deskundig, vaardig & betrokken

Interim HR-Management

Als HR-Manager breng ik beweging in team, medewerkers en organisatie. Als strateeg werk ik vanuit business & people waarmee vanuit goed werkgeverschap gewerkt wordt aan de doelstellingen van de organisatie.

Consultancy & advies

Jouw organisatie is in ontwikkeling en je hebt behoefte aan specialistische kennis, advies of projectleiding. Ik ben jouw expert in organisatieverandering, transitie, Strategische Personeelsplanning en leiderschapsontwikkeling.

teamontwikkeling

Er speelt iets in je team, maar je krijgt niet boven water wat? Je wilt werken aan de groepsdynamiek? Of wil juist doorgroeien met jouw team? Door mijn ervaring als teamcoach biedt ik een traject vol inzicht en reflectie waarmee het team zich ontwikkelt. 

Interim HR-management

Als HR-Manager breng ik beweging in team, medewerkers en organisatie. Als strateeg werk ik vanuit business & people waarmee vanuit goed werkgeverschap gewerkt wordt aan de doelstellingen van de organisatie. Ik treed op als katalysator van de teams waar ik onderdeel van ben, maak groei mogelijk en bereik resultaat.

Ik werk vanuit een plan aansluitend bij de meerjarenvisie van de organisatie en zet dit om in doelen voor de afdeling. Hierbij breng ik lijn en daarmee rust in het team en opvolgend de organisatie. Ik stel de juiste, moeilijke vragen en treed op als spiegel voor de mensen om mij heen. Altijd vanuit respect, met het doel om met elkaar de volgende stap te zetten, te groeien. Op deze manier ontstaat er een lerende organisatie.

Samen bouwen wij aan een sterke, toekomstbestendige organisatie.

“Nathan werkt op een integere, energieke en positief-kritische wijze. Hij stelt de juiste en soms lastige vragen en heeft een kartrekkersrol. Nathan is een interimmer waar je op kan bouwen en die echt waarde toevoegt aan de organisatie.”

Manon kroon

Zorggroep Meander

“Nathan is doortastend, resultaatgericht, zakelijk met oog voor de mens en professional. Hij werkt vanuit visie, is analytisch en komt snel tot de kern van vraagstukken waarmee hij verandering in gang zet.”

Esther Hadderingh

Accare

“Je hebt mij echt gestimuleerd om naar het team als geheel te kijken. Ook hield je me een spiegel voor als het gaat om mijn eigen ontwikkeling. Dankjewel hiervoor!”

maaike

teamleider

Consultancy & advies

Specialistische kennis in huis halen

Het kan voorkomen dat jouw organisatie behoefte heeft aan kennis en expertise die niet in huis is. Op dit soort momenten ben ik jouw expertise partner en voorzie ik in analyse, advies en indien gewenst uitvoer. Ik ben gespecialiseerd in HR-professionalisering, organisatieverandering (transities), strategische personeelsplanning en leiderschapsontwikkeling. Indien gewenst treed ik op als projectleider. 

Mijn expertisegebieden
  • HR-professionalisering: Jouw bedrijf wil de volgende stap zetten in HR? De basis moet opgezet worden? HR-processen kunnen beter op elkaar of bij de gebruikers aansluiten? Zowel bij start-ups als bij grote organisaties heb ik zichtbaar resultaat opgeleverd ten aanzien van HR-professionalisering.
  • Organisatieverandering (transities): De organisatie groeit of wil voldoen aan een andere klantvraag? Er is sprake van een wijziging in de organisatie of een re-organisatie? Ik begeleid dit proces van begin tot eind. Samen kijken we waar de organisatie nu staat, waar deze naartoe wil bewegen en wat er nodig is om hier te komen. Duidelijkheid, communicatie en een gedegen traject staan voorop.
  • Strategische personeelsplanning: De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit, dit heeft effect op de bedrijfsvoering, functiemix en medewerkers. Strategische personeelsplanning is een cyclische methodiek waarmee wordt toegewerkt naar een toekomstbestendige organisatie. Voor meerdere organisaties heb ik als projectleider dit proces voorbereid, begeleid en van advies voorzien.
  • Leiderschapsontwikkeling: Leidinggeven is een vak waarin kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling gevraagd worden. Hoe ziet dit er in jouw organisatie uit? Wat is de rol van leiders in jouw organisatie? Welke vaardigheden bezitten zij al? Waar kunnen zij zich in ontwikkelen? Vanuit persoonlijke ervaring en kennis ben ik in staat om een leiderschapstraject te bieden die aansluit bij de behoeften van de leiders en de organisatie.

Team ontwikkeling

Iedereen die werkt, heeft te maken met anderen. We werken immers samen, in teams of hebben een netwerk om ons heen. Dit werken in teams vraagt om aandacht en continue ontwikkeling. Wanneer jij behoefte hebt om te werken aan de groepsdynamiek in jouw team, of klaar bent om de volgende stap te zetten met het team, dan is De Rand de juiste partij om een samenwerking mee aan te gaan. De Rand biedt teambuilding aan en is beschikbaar voor maatwerk- en uitgebreidere trajecten. Door de samenwerking met andere partijen is een deskundig netwerk altijd beschikbaar.

Hoe werk ik samen?

Na een eerste kennismaking verkennen we de opdracht met elkaar en stellen we een contract op. Hierin maken we afspraken over onder andere duur, werkwijze en het gewenste eindresultaat. Tijdens de opdracht hebben we verschillende momenten waarin we samen kijken of we nog de juiste weg volgen. Hebben we De Rand nog in zicht? Tegen het eind van de opdracht evalueren we, maken we eventuele vervolgafspraken en vieren natuurlijk successen!

Waar wacht je nog op? Samen De Rand opzoeken en genieten van het uitzicht? Neem contact op!