Blogs

Zo ging ik de strijd aan met mijn krokodil!

Zo ging ik de strijd aan met mijn krokodil!

Inmiddels is het een halfjaar geleden dat ik mijn vaste baan op zei bij de geel blauwe meubelgigant. Een prachtig bedrijf om voor te werken, waarbij de normen en waarden van het bedrijf overeenkwamen met mijn eigen. Toch speelde ik al een tijd met de gedachte om iets...

Lees meer
Jij hebt geen talent omdat je niet mijn smaakje bent!

Jij hebt geen talent omdat je niet mijn smaakje bent!

Ongeveer een maand geleden kwam mij het nieuws ter ore dat restaurant De Leest in Vaasen (drie sterren) aan het eind van het jaar stopt. Huilen! Tranen met tuiten! Nou ja, zo erg was het niet, maar wat mij betreft zonde dat Jacob Jan Boerma en Kim Veldman stoppen met...

Lees meer
WIE VERANDERING ZEGT, MOET OOK ROUW ZEGGEN!

WIE VERANDERING ZEGT, MOET OOK ROUW ZEGGEN!

In het weekend van 14 maart is mijn schoonvader na een lang ziekbed overleden. Een sterke man die van moment naar moment leefde om tot zijn laatste adem van het leven te genieten. Het rouwproces voor mijn schoonmoeder, andere familieleden of vrienden was reeds...

Lees meer
Welke taal van de liefde spreek jij? Hè ook op het werk?!

Welke taal van de liefde spreek jij? Hè ook op het werk?!

Liefde, love, l’amour of zoals de Groningers het noemen Loifde. We kunnen verliefd zijn, houden van, iemand lief hebben of waarderen. Paul de Leeuw zong er een prachtig lied over, ‘k heb je lief, vier jaargetijden lang’. Iedereen heeft zijn eigen manier om liefde te...

Lees meer