TESTIMONIALS

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Nathan werkt op een integere, energieke en positief-kritische wijze. Hij stelt de juiste en soms lastige vragen en heeft een kartrekkersrol. Nathan is een interimmer waar je op kan bouwen en die echt waarde toevoegt aan de organisatie.”

Manon Kroon

Zorggroep Meander

“Nathan is een goede en fijne People & Culture professional. Iemand die echt mensen wil bewegen, inzichten kan, wil en durft te geven aan het individu, groepen en de organisatie. Hij is super human, super drive, super positive!”

agnes

hr director

“Een rebel, onderzoeker, doener, nog meer doener, onderzoeker en rebel. Dat laatste heb je altijd met respect vervuld.”

jelle

builder of strong organizations

“Je hebt mij echt gestimuleerd om naar het team als geheel te kijken. Ook hield je me een spiegel voor als het gaat om mijn eigen ontwikkeling. Dankjewel hiervoor!”

maaike

teamleider

“Nathan is doortastend, resultaatgericht, zakelijk met oog voor de mens en professional. Hij werkt vanuit visie, is analytisch en komt snel tot de kern van vraagstukken waarmee hij verandering in gang zet.”

esther hadderingh

accare

“Een strateeg die de mouwen opstroopt en niet bang is voor een omgeving waar verandering de enige constante is. Een meerwaarde voor elke omgeving waar mensen gewaardeerd worden.”

Marja Pals

AI InfraSolutions